Бижута

Търсене в този блог

Зарежда се...

Follow by Email

Translate

Google+ Badge

събота, 22 май 2010 г.

РАЗМЕРЪТ НА ВАГИНАТА – ИМА ЛИ МЯСТО ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ?

РАЗМЕРЪТ НА ВАГИНАТА – ИМА ЛИ МЯСТО ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ?
Thursday, May 13th, 2010

Размерът има значение. И не само при мъжа. Размерите на вагината са ключов въпрос и за много жени. Тревогите им могат сериозно да се отразят на тяхната сексуалност. Ето какво по-точно може да обезпокои жените.
Твърде широка вагина
При нераждалите този проблем рядко стои. Многото секс също не влияе на размера на вагината, така че дамите да не се притесняват. По-скоро редовният сексуален живот ще спомогне за подобряване на еластичността.
Раждането по нормален път, обаче, може да се отрази на размерите на вагината. Това се дължи на преразтягането на мускулите по време на раждането.
Всъщност, разтягането на стените на вагината е по-вероятно при дълго и проблемно раждане. До известна степен то може да се предотврати чрез упражненията на Кегел преди и след раждането.
Как да разберем дали вагината ни е с нормален размер?
Какви са признаците за твърде голямата вагина: сексът не носи удоволствие нито за жената, ни то за нейния партньор, защото членът не се трие достатъчно в стените; във влагалището често нахлува въздух по време на половия акт; по време на вана или душ във влагалището навлиза вода; диагностицирано смъкване на матката и други органи в областта на таза.
При отпусната вагина изключително полезни са упражненията на Кегел за нейното стягане. Ако обаче, положението е извън контрол, обърнете се към лекар. Има жени, при които се налага оперативна намеса.
Твърде тясна вагина
Това пък е другата крайност. Но за успокоение на дамите – случва се рядко. Симптомите са болка по време на секс, невъзможност за проникване, невъзможност за поставянето на тампон.
Понякога тясната вагина е в следствие на т. нар. състояние вагинизъм. При всички случаи жените, страдащи от някой от тези симптоми, трябва да се обърнат към лекар.
Ах, тези срамни устни
Някои дами имат притеснение за вида и размера на срамните си устни. Спокойно, дами, страховете са безпочвени! На мъжете това изобщо не им прави впечатление. Има, обаче, аномалии, но те са редки и се отстраняват чрез оперативна намеса.

TAGS: ВАГИНА, РАЗМЕР НА ВАГИНАТА, ТЯСНА ВАГИНА, ШИРОКА ВАГИНА
POSTED IN СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ | 2 COMMENTS »
НАТУРАЛНА ВИАГРА ЗА МЪЖЕ
Wednesday, May 12th, 2010

Преди да се обърнете към малките сини хапченца, помислете с какво можете да ги заместите. Ето и няколко предложения.
Стриди
Това е един от най-силните естествени афродизиаци за мъже, който действа на потентността и увеличава количеството и качеството на спермата. Не случайно стридите са били любимото средство на Казанова. Твърди се, че изяждал по цели 50 за закуска.
Целина
Освен, че придава невероятен аромат на всяко ястие, целината съдържа вещества, сходни по състав със стимулиращите сексуалната активност хормони.
Ягоди
Те действат на либидото както на мъжете, така и на жените. Магическата „съставка” е цинкът, който управлява хормона тестостерон и се съдържа и в спермата.
Шоколад
Черният шоколад е универсален афродизиак. Той влияе повече на психологическо ниво. А в комбинация с ягоди и шампанско…
Диня
Динята влияе на потентността на мъжа благодарение на ценните витамини и минерали в нея.
Авокадо
Продължаваме плодовата серия с авокадото, което е изключително богато на витамин А, белтъчини и калий. Те пък са благотворни за сексуалното желание.
Индийско орехче
Още в Древността китайките използвали силата на подправката като афродизиак. Само че поемана в големи количества може да причини халюцинации.
Тиквени семки
Екстрактите от тиквено семе се съдържат във всички продукти при простатни оплаквания. Семките са богати на цинк и витамин Е, затова са толкова силен естествен афродизиак.

TAGS: АФРОДИЗИАЦИ, ВИАГРА, ВИАГРА ОТ ПРИРОДАТА
POSTED IN СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ | 1 COMMENT »
УПРАЖНЕНИЯ ЗА СТЕГНАТО ВЛАГАЛИЩЕ
Wednesday, April 7th, 2010

Тези упражнения няма как да ги направите с треньора си по фитнес, освен, ако не си запишете час за след работното му време. Но това е друга тема.
Упражненията, за които ще си поговорим са така наречените упражнения на Кегел и засягат тренирането на влагалищните мускули. Името им е дадено от един лекар – Кегел, и те са много ефективни стига да ги правите редовно. Освен това, има си много сериозни причини, поради които трябва да ги правите. Нека да ги разгледаме.
Ползите от влагалищните упражнения за здравето
Според редица специалисти, лекари и гинеколози, тренирането на влагалищните мускули предотвратява изпускането на по-късна възраст, както и отслабването на матката и пикочния мехур. Има и случаи на изпускане дори и в по-млада възраст, особено, ако жената е раждала. Дори и най-невинната кихавица, може да предизвика малка локвичка. Ако тренирате правилно и често влагалищните си мускули, това ще ви помогне да родите по-лесно, а и да се възстановите бързо след раждане.
Стегнато влагалище = по-хубав секс
Успеете ли да развиете способността си да свивате и отпускате влагалищните си мускули, когато искате, ще изпитате неописуемо удоволствие по време на секс. Най-малкото, ще усещате още по-силно члена на секс партньора ви, а това си е предимство, особено след раждане. Упражненията на Кегел са много полезни и заради възможността да се тренира и G-точката, а и новото при тях е, че може да се правят и от мъже. И при тях свиването и отпускането на мускула, който в случая е пенисът, носи само радости и сексуални ползи. Но тук ще говорим за упражненията за влагалищните мускули, като само ще споменем, че принципът при мъжете е същият.
Упражнения на Кегел
Може би не подозирате изобщо къде се намират тези мускули? Ами лесно ще ги откриете, като прекъснете струйката, която ви е подтикнала да бягате до тоалетната. При прекъсване на пишкането усещате как нещо долу се свива. Точно там са въпросните влагалищни мускули. Те се усещат много силно както при секс, така и когато конвулсиите от оргазма ги кара да се свиват.
Сега вече, след като веднъж сте открили тези мускули, може съвсем спокойно да ги свивате и отпускате най-малко по 20 пъти на ден. Всеки ден увеличавайте бройката свивания, докато не стигнете до двеста на ден. Естествено, ако поради някаква причина изпитвате дискомфорт или пък бельото ви е застанало накриво, може да изчакате някой по-подходящ момент.
Ако двамата с вашия интимен партньор сте напълно наясно къде се намират тези мускули, както и с тяхното трениране, можете спокойно да ги тренирате заедно, докато той е проникнал във вас. Като редувате веднъж той, веднъж вие, ще получите един вид “прегръдка” – доста закачливо усещане.
Вдъхновено от: tialoto.bg

TAGS: ВАГИНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ, ВЛАГАЛИЩНИ МУСКУЛИ, УПРАЖНЕНИЯ НА КЕГЕЛ
POSTED IN СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ | 2 COMMENTS »
ХАПЧЕТАТА ЗА СЕКС
Monday, March 15th, 2010

Хапчетата за секс са един бърз и много ефикасен начин да се върне желанието за секс у мъжа. Но кога и при какви условия е нормално да се вземе такова хапче? През последните години хапчетата от типа на Виагра придобиха голяма популярност. Те са помощници на мъжа в доказването му пред секс партньорката и то най-вече във възрастта, в която по правило се счита, че сексуалната мощ намалява. Но някои мъже правят грешката да вземат тези хапчета още докато са млади, при наличието на каквито и да било сексуални проблеми, а това вече е опасно, защото тогава смущенията може да са от съвсем друг характер.
Чудото наречено Виагра
Ако се чудите какво е това чудо хапчето за секс, знайте че това са всички медикаменти, които имат мигновен ефект върху ерактилната функция на мъжа. Това са всички Виагри, Левитра, Циалис и много други, които може да се намерят на пазара. Медицината е нарекла тази група медикаменти с едно име – PDE-5 инхибитори. Действието на тези вещества е на основата на запълване на кавернозните тела с кръв, което пък от своя страна води до бърза и издръжлива ерекция.
Трябва да имате предвид, че тези медикаменти не са с лечебна цел и не се приемат системно. Хапчето за секс трябва да се вземе от 20 минути до един час преди сексуалния акт. Действието на хапчето е няколко часа, дори може да достигне рекордните 36 часа. За повечето от тях няма информация да създават неудобство на мъжа, ако не бъде сексуално стимулиран и предразположен към сексуален акт.
Различните видове инхибатори от класа PDE-5 имат едно сходно действие, но заради различните съставки са с различни странични ефекти, бързина на действието и продължителност на ефекта. Ето защо е много вероятно един мъж да се повляе добре от един вид, но изобщо да не усети ефекта на друг вид хапче.
Кои са случаите, в които трябва да се взима хапче за секс?
Преди всичко след задължителна консултация с медицинско лице, което ще съобрази какво е общото състояние на мъжа, както и ще вземе под внимание неговата възраст;
За да получи ерекция;
За да бъде по-издръжлив, а броя на сексуалните актове за една вечер да са повече на брой;
За да се изпълни с достатъчно кръв мъжкия член;
За да помогне на пениса да не губи твърдостта си дълго време, или пък да не се получи смущение в ерекцията от външни фактори.
А кога е противопоказно мъжът да приема Виагра?
Младият мъж по принцип няма нужда от такива медикаменти. Но все пак много от младите, 30-40 годишни мъже, взимат хапче за секс, за да блеснат в леглото. Има случаи на 20-30 годишни мъже, които страдат от еректилна дисфункция, само че тя е напълно лечима в тази възраст и не е свързана с годините. Като цяло, обаче, трябва да се обърнете към специалист. В никакъв случай не бива да се примирявате със своето положение и да търсите някакво временно решение, каквото са хапчетата за секс. Ако се наложи да се използват системно, то това непременно трябва да става под лекарско наблюдение.
Ако приемът на Виагра премине под лекарско наблюдение, поне първите няколко пъти лекарят трябва да прецени от кой вид и по колко пъти на ден ще се повлияе най-добре партньорът ви. Мъжете, прекарали инсулт, страдат от чернодробни заболявания и други сърдечни усложнения, и в никакъв случай не бива да взимат тези хапчета. Те може да застрашат не само здравето, но и живота им. Ако мъжът приема и други лекарства те също трябва да се взимат под внимание, затова е нужна консултация със специалист. Реши ли сам да се лекува, мъжът може да се погуби, тъй като взаимодействието между някои съставки може да е силно отрицателно.
Като цяло най-доброто хапче за секс е жената. Така че преди да пратите мъжа си на лекар или до аптеката, убедете се, че вие сте се постарали достатъчно, за да събудите сексуалните желания на своя партньор.

TAGS: PDE-5 ИНХИБИТОРИ, ВИАГРА, ПРОБЛЕМИ С ЕРЕКЦИЯТА, ХАПЧЕ ЗА ЕРЕКЦИЯ
POSTED IN СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ | NO COMMENTS »
КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ СЕКСА?
Sunday, March 7th, 2010

Доказано е, че любовта и сексът влияят добре на общото здравословно състояние на организма – сърцето, мускулите, мозъка, фигурата, а също така и на душевността и запазването й в цялост. Особено благоприятно въздействие оказва сексуалната активност на жените. Но за да има наистина голяма полза от него, жената трябва да достига до оргазми. Благодарение на тях в организма се получават благоприятни неврохимични реакции. Или по-точно един определен хормон се отделя в женския организъм, това е оксиоцина, който дарява жената с удовлетвореност и задоволство, намалява напрежението в мускулите, действа върху половите хормони и техните рецептори, както и подсилва връзката й с любимия. Учените са доказали, че между секса и здравето има пряка връзка.
И така нека да видим какви са ползите от редовното практикуване на секса:
Повече секс, по-малко бръчки
Ако любимият ви каже, че след секс сте блестяща и красива, знайте, че той не го прави, за да ви се подмаже. След като жената изпита оргазъм, всичките й мускули се отпускат, даже и тези на лицето, което прави лицето с по-гладка кожа. А и след удовлетворяващ секс, сънят е дълбок и възстановяващ, което е сигурно лекарство за красота. Но, почакайте има и още. По време на сексуалния акт се активизира системата на жлезите с вътрешна секреция. Активизират се хипофизата, надбъбречната и щитовидната жлеза, у жените яйчниците, а у мъжете – простатата. Всички тези органи работят на високи обороти. Ето защо редовният секс се отразява добре на цялостното състояние на организма. А както казват в една небезизвестна реклама “Здравето отвътре, личи отвън”, в което има голяма доза истина. Ето как:
Бръчките значително намаляват при жените, правещи редовно секс – според различни изследвания, ако една жена води редовен полов живот, то тя ще изглежда с 5 до 10 години по-млада от връстничките си;
Токсините се освобождат от тялото – заради увеличената активност, в която вземат участие всички мускули и жлези, се подобрява проходимостта на порите на кожата, през които биват изхвърляни токсините и “шлаката”, а това безспорно води до по-младежки изглеждащи тяло и лице;
Косата става по-бляскава и здрава, ноктите се заздравят и се ускорява растежа им.
Освен всичко изброено дотук, редовният секс води до по-голямо производство на колаген, който спомага за подобряването на обмяната на веществата в кожата, овлажнява я, прави я по-гладка и нежна като коприна. Също така, по време на самия акт се произвеждат ударни дози прогестерон, който избавя жената от пъпките по лицето като с магическа пръчка.
Поради тази причина, хората, които правят по-често секс, изглеждат много по-добре и тяхното самочувствие е много по-високо. Има дори орден, който е издигнал секса в култ –даоиските монаси задълбочено изучават тайните на сексуалната наука, като често я практикуват. Има много от тях, които на 50 години все още нямат бял косъм, а по на 70 и дори 80 години, повечето все още са с изправени гърбове.
Повече секс – по-малко килограми
Едва ли в днешно време има човек, който да не знае, че заболявания като инфаркт на миокарда, инсулт и дори рак на гърдата, са пряко свързани със затлъстяването. По време на секс човек изгаря от 150 до 300 калории, но разбира се само, ако е активен. За сравнение – същите калории се изгарят с 40 минути аеробика или плуване, 60 минути пързаляне с кънки или игра на бадминтон, 50 минути каране на велоаргометър при 16 км/час или пък игра на тенис. В същото време половите занимания натоварват повече и различни групи мускули, като и ги “затягат” освен всичко останало. За тридесет минути секс може да изгорите около 200-300 калории. Ето защо сексът може да ви помогне да поддържате формата си, особено ако сте активни. Това ще рече: повече секс експерименти, нови секс пози и интимни игри.
Повече секс – по-силна имунна система
Ако прекалено често “кръшкате” от сескуалните си занимания, то не само, че вие ще сте неудовлетворени от живота, но и целият ви организъм ще страда. Учени са доказали, че ако съществува някакъв проблем с кръвоносните съдове в гениталиите, където циркулацията на кръв е много по-бавна, сравнено с останалата част от тялото, то това е проблем, който предшества някакво по-сериозно заболяване с около десетина години, като инфаркт или друг сърдечен проблем. От там следва, че ако областта на гениталиите редовно се “тренира”, то това носи повече кислород за кръвта и организма, от което извлича голяма полза цялото ви тяло. А ако искате да сте по-устойчиви на вирусите в никакъв случай не пропускайте любовната игра.
Сексът предпазва сърцето
Една невероятно приятна и полезна тренировка за сърдечното кръвообращение е именно сексът. Това е така, защото в промеждутъка между прелюдия и оргазъм, кръвоносните съдове първо се разширяват, след което отново се свиват. Освен това се тренира и сърцето: когато се достига оргазъм сърцето бива силно натоварено – кръвното на напълно здрав човек в този момент може да достигне стойности от порядъка на 200/120 мм живачен стълб, а пулсът – до 180 удара в минута. Не ви ли се вярва? Сигурно се чудите как сърцето издържа? Ключът е именно в здравото сърце – ако човекът страда от заболяване на сърцето няма да издържи, както и доказват редицата смъртни случаи. Но като цяло природата си знае работата и организмът на човека се мобилизира напълно, за да може да издържи на опасното натоварване. Колкото по-често се повтаря това “упражнение”, толкова повече сърдечния мускул укрепва.
Повече секс – по-дълъг живот
Има научни доказателства, че при два оргазма седмично, животът на мъжа се удължава. А действителността е, че при редовна полова активност се намалява риска от сърдечносъдови заболявания, които са в първата тройка сред причинителите на високата смъртност. Това, обаче, е в сила само за тези, които имат емоционално стабилна връзка. Ето защо, не позволявайте на партньора си да избяга, за да може да се лекувате взаимно.
Редовен секс за по-здрави кости
Тъй като по време на секс се увеличава производството на половите хормони – естроген и тестостерон, костната система става по-здрава и опасността от остеопороза намалява. Това е така, защото тези хормони регулират костната обмяна, а това прави костите по-плътни и издръжливи на натоварване.
Регулиран и редовен менструален цикъл
Редовният полов живот регулира менструалния цикъл и предпазва от болки през първите дни от появата му.
Радостта от живота
За да избягате от депресивните състояния, да премахнете стреса и като цяло да сте удовлетворени от живота, са ви необходими такива хормони като кортизол, серотонин и допамин. Това са т.нар. “хормони на щастието”, които се изработват по време на секс. Ето защо редовно занимащите се със секс личности са много по-уравновесени и стабилни. Освен това, безсънните нощи са абсолютно непознати за тях.
Секс за по-силна памет
От особено значение за психичното равновесие играят любовта и сексът. Изобщо не е вярно, че след секс се губят умствената и физическата енергия. Не се заблуждавайте, че многото часове работа ви носят по-голямо удовлетворение. Точно обратното! Прекаленото вглъбяване в професионалнте проблеми и загърбването на любовта, е прекият път към депресията. А това изобщо не помага на кариерата ви. За това си има и научно обяснение. Редовните сексуални контакти влияят изключително положително върху мозъка, и най-вече върху женския. Както вече споменахме, високата сексуална активност увеличава производството на естроген, а без тях мозъчната активност значително намалява.
Сек за по-силна и стабилна любовна връзка
Сексът е общуване на друго ниво – емоционалното. Общуване, чрез удоволствие. Ето защо е много важно да продължавате да правите секс и да не преставате да се харесвате физически. Вярно е, че с времето много други фактори придобиват приоритет – съвместното съжителство, планирането на семейния живот, децата. Ако обаче еротизмът си отиде от една двойка и удовлетворението от това, че двама души са заедно вече го няма, то все едно заедно живеят две приятелки, а не партньори. Ето защо не бива да прекъсвате сексуалния контакт. Вярно е, че животът си тече и ни увлича в своя водовъртеж, но направете всичко възможно да не се носите по течението му.
http://xsex.info/category/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/

Няма коментари:

Публикуване на коментар